GÜN
SAAT
DAKİKA
SANİYE
Saraylı Grup Avrupa Para Gençlik Oyunları’na Sponsor Oldu
| İstanbul 2025

Saraylı Grup Avrupa Para Gençlik Oyunları’na Sponsor Oldu

21-28 Temmuz 2025 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan ve ülkemizde ilk kez gerçekleştirilecek çoklu branşlı Paralimpik spor organizasyonu olan Avrupa Para Gençlik Oyunları (EPYG) için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bu tarihi organizasyonun ana sponsorlarından biri, Saraylı Grubu’na ait Pullman & Mercure İstanbul Hotel & Convention Centre oldu.

Avrupa Paralimpik Komitesi’nin yedinci kez düzenlediği ve bugüne kadarki en yüksek katılımlı EPYG olma özelliğini taşıyan bu dev organizasyonda, 33 ülkeden 700’ü sporcu olmak üzere 1.200’ün üzerinde katılımcı, 9 branşta mücadele edecek. 

Saraylı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Saruhan Saraylı: 

“Pullman & Mercure İstanbul Hotel & Convention Centre olarak, Avrupa Para Gençlik Oyunları gibi anlamlı ve vizyoner bir organizasyonun ana sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Sporun birleştirici ve dönüştürücü gücüne inanıyor, genç Paralimpik sporcularımızın yanında olmayı toplumsal bir sorumluluk olarak görüyoruz. Bu organizasyonun, ülkemizin 2036 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’na ev sahipliği yapma vizyonuna da önemli bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. Tüm sporcularımıza ve organizasyon ekibine başarılar diliyorum.”

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat AKSU:

“Avrupa Para Gençlik Oyunları’na İstanbul’da ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu yıl, Saraylı Grubu ve Pullman & Mercure İstanbul Hotel & Convention Centre ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, organizasyonumuzun başarısı için çok kıymetli bir adım oldu. Saraylı Grubu’nun spora ve özellikle Paralimpik harekete verdiği destek, sadece genç sporcularımız için değil, ülkemizin spor vizyonu açısından da büyük bir anlam taşıyor.  

Bu güçlü iş birliğinin de desteğiyle, katılımcılarımızın en iyi koşullarda ağırlanacağından ve oyunların en yüksek standartlarda gerçekleşeceğinden eminiz. Saraylı Grubu’na ve Sayın Saruhan Saraylı’ya, Paralimpik hareketin gelişimine sundukları katkı ve gösterdikleri duyarlılık için içtenlikle teşekkür ediyorum.  

Aynı zamanda, adaylık süreci devam eden, ülkemizin 2036 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’na ev sahipliği yapma vizyonuna önemli bir referans olacak bu oyunları düzenlemekten dolayı da çok memnunuz. Hep birlikte, Paralimpik sporun geleceğini şekillendirecek ve yeni başarı hikayeleri yazacağız. Herkesi İstanbul’a bekliyoruz!”