BAŞKANIMIZ DR. AV. MURAT AKSU’DAN KUTLAMA MESAJI
Türkiye Millî Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu, Malmö Lady İntercup Turnuvası’nda şampiyon olan Goalball Kadın Milli Takımı’nı kutladı.
Takımımız şampiyon olduktan sonra Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım, Teknik Direktör Gültekin Karasu ve Kaptan Sevda Altunoluk’u telefonla arayarak sıcağı sıcağına tebrik eden Başkan Aksu yayınladığı mesajda da şu ifadeleri kullandı:
“Ülkemizin takım sporlarındaki büyük gururu Goalball Kadın Milli Takımımızın İsveç’te elde ettiği başarı bizleri bir kez daha onore etmiştir. Son iki Paralimpik Oyunları Şampiyonluğuna geçtiğimiz aylarda Dünya Şampiyonluğu apoletini ilave eden Milli Takımımız, bu kez goalball branşının en önemli turnuvalarında biri olan Malmö Lady İntercup’ta zirveye adını yazdırarak başarılarına bir yenisini daha eklemiştir. Bu başarıda emeği olan başta Görme Engelliler Federasyonu Başkanı Ayhan Yıldırım olmak üzere tüm takımımızı ve teknik heyeti canı gönülden kutluyor ve daha nice zaferler diliyorum.”
KATEGORİLER
DİĞER HABERLER
-
Kocaeli 2026’da Tarihi Final: Türkiye Avrupa Altıncısı
-
Kocaeli 2026’da Beşinci Gün: Dünya Rekorları ve Büyük Mücadeleler
-
Kocaeli 2026’da Dördüncü Gün: Defne Kurt’tan Üçte Üç
-
Kocaeli 2026’da Üçüncü Gün: Sevilay Öztürk’ten Bir Altın Daha, Türkiye Tarihi Eşiği Aştı
-
Kocaeli 2026 Gün 2 : Türkiye’den Üç Altın, Bir Gümüş
-
Tüm Haberler