PARİS, HAZİRAN 2022’DE GRAND PRIX YARIŞLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Yarışlar, gelecek sene de Fransa’nın başkentinde gerçekleşecek olan Para Atletizm Dünya Şampiyonaları’nın da yer alacağı ‘Charlety Stadı’nda yapılacak.
Paris’te bulunan Charlety Stadı, 2017 yılından beri Dünya Para Atletizm Granx Prix sezonunun bir parçası olmakta.
2023 yılında gerçekleşecek olan Para Atletizm Dünya Şampiyonaları’na ev sahipliği yapacak olan Paris, 2022 yılında bir kez daha Dünya Para Atletizm Grand Prix sezonunun bir parçası olacak.
Paris 2022 Grand Prix – Handisport Açık Paris Turnuvası bu sene, gelecek sene de Dünya Şampiyonalarına ev sahipliği yapacak olan Charlety Stadı’nda, 9-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.
Fransa’nın başkenti, 2022 sezonu için onaylanmış olan dördüncü durak. Paris Grand Prix Turnuvalarına ilk olarak 2017 yılında ev sahipliği yapmıştı.
KATEGORİLER
DİĞER HABERLER
-
TMPK’DAN ELİT SPORCULARA YENİ PROGRAM: BUMERANG BULUŞMALARI BAŞLADI
-
Türkiye Paralympic Committee Athlete Safeguarding Framework Developed
-
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Sporcu Koruma Çerçevesi Hazırlandı
-
Kocaeli 2026’da Tarihi Final: Türkiye Avrupa Altıncısı
-
Kocaeli 2026’da Beşinci Gün: Dünya Rekorları ve Büyük Mücadeleler
-
Tüm Haberler