TMPK BAŞKANI DR. AV. MURAT AKSU İSTANBUL MARATONU’NDA TESYEV İÇİN KOŞUYOR
5 Kasım 2023 Pazar günü gerçekleşecek Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda TMPK Başkanı Dr. Av. Murat Aksu adımlarını Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV) için atacak.
Aksu’nun koşu öncesi mesajı ise şöyle:
“Bu koşu bir spor etkinliğinden çok daha fazlası!
Bu koşu, engelli öğrencilerimizin umudu, hayalleri ve en büyük destekçisi.
Bu koşu, umutla dolu bir serüvenin başlangıcı; çünkü sizin sevginiz ve desteğiniz daha fazla hayata dokunacak.
Farkındalık arttıkça, engelli gençlerimizin karşılaştığı engelleri aşma konusundaki kararlılığımız da artacak.
Her bir adımımız, bir öğrencinin geleceğine dair bir umut ışığı olacak. Bu koşu, onların gülümsemelerini büyütmek ve hayallerini gerçekleştirmek için.
Sizlerin de desteğiyle geçtiğimiz senelerde sadece koşudan 147 gencimize burs sağlamıştık.
Bu yıl Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda Yönetim kurulu başkanı olduğum Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı için koşuyorum!
Sizi de bu adımları desteklemeye davet ediyorum.”
http://ipk.adimadim.org/kampanya/CC104451
KATEGORİLER
DİĞER HABERLER
-
Kocaeli 2026’da Beşinci Gün: Dünya Rekorları ve Büyük Mücadeleler
-
Kocaeli 2026’da Dördüncü Gün: Defne Kurt’tan Üçte Üç
-
Kocaeli 2026’da Üçüncü Gün: Sevilay Öztürk’ten Bir Altın Daha, Türkiye Tarihi Eşiği Aştı
-
Kocaeli 2026 Gün 2 : Türkiye’den Üç Altın, Bir Gümüş
-
Kocaeli 2026’da İlk Gün: Defne Kurt Avrupa Şampiyonu, Umut Ünlü’den Gümüş Madalya
-
Tüm Haberler