PARİS 2024Paralimpik Oyunlar
GÜN
SAAT
DAKİKA
SANİYE
| Genel
TMPK – GÜVENLİK AKADEMİSİ İŞ BİRLİĞİ
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK) Başkanı Dr. Av. Murat Aksu, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu’nu ziyaret etti.
Akademinin Ankara’daki yerleşkesinde gerçekleşen ziyarette TMPK ile Akademi arasında işbirliğinin geliştirilmesi, Paris 2024 için yapılan hazırlıklarda birlikte hareket edilmesi, oluşturulacak ortak sporcu havuzu için gerekli alt yapı çalışmalarının hızlandırılması gibi konular ele alındı. İki camia arasında tam bir iş birliği konusunda mutabakatın sağlandığı görüşme sonunda Akademi Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu tarafından TMPK Başkanı Dr. Av. Murat Aksu’ya plaket takdim edildi.
KATEGORİLER
DİĞER HABERLER
-
PARALİMPİK HARAKET TELEVİZYON EKRANLARINDA
-
Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’ne Sporcu Kardeşliği olarak bilinen “Sportsmanship Brotherhood” ödülü
-
Paralimpik Hareket Üniversitelerde !
-
Konya’da Proaktif Summit: Paralimpik Sporlar ve Sınıflandırmanın Önemi
-
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nden Mersin Ziyareti; İki Büyük Organizasyon İçin Hazırlıklar Başladı
-
Tüm Haberler